Zakelijk tekenen

Zakelijk tekenen Drenthe

Zakelijk tekenen maakt het verschil!

Wat communiceren we veel met z’n allen. Woorden, zinnen en verslagen duikelen over elkaar heen. Maar hoe effectief is die manier van informatie uitwisselen? Wie heeft, of maakt, nog tijd om het allemaal te lezen? Laat staan dat je het allemaal onthoudt!

Als je wordt geboren, denk je alleen in beelden. Een baby kent nog geen taal. Als je ouder wordt, leer je praten en ontdek je dat al die beelden een naam hebben. Zo leer je dat dat grote, groen met bruine ding een boom is. Hoor je het woord boom, dan weet je op een gegeven moment wat dat is. Je leert beeld en woord dus koppelen. En zo ga je de dingen onthouden.

80% van de volwassenen denkt nog steeds in beelden. Daar maken wij, zakelijk tekenaars, gebruik van wanneer we op de werkvloer zakelijk tekenen. De tekeningen zorgen ervoor dat mensen elkaar en de stof beter en sneller begrijpen. Dat is de kracht van beeldtaal!

Mijn missie

Communicatie kan veel effectiever. Door woord en beeld samen te voegen, komt iedereen vlot tot de kern van de boodschap. Ik maak zichtbaar wat er gezegd (of juist niet gezegd) wordt.

Ja! Ik maak hier graag gebruik van. Ik stuur een bericht!

Wat is dat, zakelijk tekenen?

Zakelijk tekenen is niks meer of minder dan tekenen op de werkvloer. Door over de inhoud te tekenen, zorg ik ervoor dat medewerkers en/of klanten elkaar en de stof beter en sneller begrijpen.

Hoe kan ik je, met zakelijk tekenen, van dienst zijn?

Beeldende notulen

Hebben jullie een bijzondere, belangrijke bijeenkomst? Wil je dat de stof goed blijft hangen? Kijk dan op deze pagina.

Getekende animatie

Wanneer er bij een gesproken verhaal tegelijkertijd een tekening wordt gemaakt, willen mensen blijven kijken. Meer weten? Kijk dan op deze pagina.

Praatplaten

Een projectplan, kaderbrief, in- of externe regels of …. kun je via een praatplaat mooi in beeld brengen. Hang het op een prominente plek en er wordt regelmatig over gesproken. Meer weten over praatplaten? Klik hier!

Workshops in zakelijk tekenen

Samen met het team aan de slag in een workshop zakelijk tekenen? Ook dat kan! Klik hier voor meer informatie!