Mokken met een missie

Mokken met een missie, zakelijk tekenen voor bedrijven

Mokken met een missie een briljant idee!

Hoeveel medewerkers in jouw bedrijf kennen de missie van het bedrijf?

De missie die je met veel aandacht en passie hebt ontwikkeld. Datgene waar jij, met je bedrijf, voor staat! Meestal zijn dat er maar een paar (als die er al zijn). Mokken met een missie brengen daar verandering in!

Maar wat zijn dan?

De missie van een bedrijf, die wordt best snel vergeten. Terwijl juist dát aangeeft waar jullie voor staan! En dat is belangrijk voor een bedrijf.

Om ervoor te zorgen dat jullie regelmatig aan de missie worden herinnerd, teken ik hem.

Daarna drukken we hem op een mok! Zo warmen je dagelijks, bij de thee- of koffiepauze, letterlijk de handen aan jullie missie! En wordt er regelmatig naar gekeken en over gepraat!

Twee vliegen in 1 klap

Er wordt al langere tijd ingezet op het verminderen van afval. Vanaf 2024 is herbruikbaar servies het uitgangspunt. Als je dan toch voor de duurzame versie moet gaan, hoe mooi is het dan dat het mes aan twee kanten snijdt? 

Dat is een goed idee!

Mokken met een missie, unieke mokken, speciaal voor jouw bedrijf gemaakt. Zodat de missie van je bedrijf op het netvlies van de medewerkers blijft. En daarnaast, als je klanten bij je bedrijf op bezoek komen, zien zij ook direct dat jullie de missie serieus nemen!

Wat gaat dat kosten?

Dat is afhankelijk van wat je precies wilt. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Ik verzorg, natuurlijk in overleg, alles voor jullie. Van het tekenen van de missie tot het uitzoeken van de geschikte mokken. Van de bestelling tot de levering van de mokken. Of…
  2. Ik teken voor jullie de missie. Jullie krijgen van mij het druk-bestand, dat geschikt is om de mokken met een missie te laten drukken en jullie regelen het verder zelf. 

Vind jij de missie van je bedrijf ook belangrijk en wil je dat uitstralen? Ga dan voor deze unieke kans en neem vrijblijvend contact op.

Vind je het idee van mokken met een missie leuk, maar zie je liever een ander soort tekening op de mok afgedrukt zien? Ook daarmee kan ik je helpen