Live tekenen: Plak je post-it!

Live zakelijk tekenen, plak je post-it!

Live tekenen tijdens je bijeenkomst? Dat kan!

Ken je dat? Na een belangrijke bijeenkomst (workshop, evenement, overleg of brainstorm) ga je de dag erna weer over tot de orde van de dag. De nieuw verkregen informatie verdwijnt voor je het weet. Dat is toch zonde van alle investeringen?

In samenwerking met de deelnemers, los ik dat probleem op: Door te tekenen!

Plak je Post-it!

Naast dat ik luister naar hetgeen er gezegd wordt, leveren de deelnemers de onderwerpen die ze graag terugzien in het visuele verslag.

Tijdens de bijeenkomst schrijven zij op post-its:

  • Wat ze is opgevallen
  • Wat onthouden moet worden
  • Wat men (minder) leuk vindt
  • ….

Live tekenen

Met deze post-its* ga ik, aan de slag. Voor de ogen van de deelnemers vertaal ik woord naar beeld en voeg ik beide samen. Dit zorgt voor energie, focus én interactie. De informatie blijft veel beter hangen, omdat 80% van de mensen in beelden denkt. Aan het eind de dag heb je één of meerdere tekeningen die je in 1 oogopslag vertellen waar het ook alweer over ging.

Unieke herinnering

Grolloo: Aftrap sportweek NOC*NSF. Op de foto maakt Esther van der Linden een tekening over de belangrijkste dingen van de avond. Op de foto wordt Elwin Lok (turner) geinterviewd. Copyright foto: Marcel Jurian de Jong.Op die manier heb je een unieke herinnering van je bijeenkomst, die je natuurlijk een prominente plek kunt geven in je bedrijf. Zodat er nog lang over nagepraat wordt!

 

 
 

 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op!

* Let op, het kan zijn dat niet alle post-its uitgetekend worden – dit is afhankelijk van het aanbod. (Mocht je alle post-its getekend willen hebben, dan is dit (na de sessie) natuurlijk wel mogelijk)