Workshop: Iedereen kan tekenen!

Workshop Iedereen kan tekenen

Doe mee met de workshop: Iedereen kan tekenen!

Iedereen kan tekenen!

Ik neem je graag mee in de wereld van het tekenen. Ik ben ervan overtuigd: Iedereen kan tekenen! Als je het nu nog niet kan, kun je het na deze workshop zeker!

Het gaat in deze workshop niet om mooi! Het gaat om hoe je met een paar lijnen iets leuks kunt maken. En ja! Dat kun jij ook!

Visueel alfabet

Ik leer je het visueel alfabet en hoe je hiermee de beginstappen maakt om te gaan tekenen. Ik daag je uit! Pak die stift en teken!

Heb jij een leuke ruimte?

Heb jij een leuke workshopruimte in Drenthe of Groningen*? En mensen die graag willen leren tekenen? Dan kom ik voor deze workshop graag naar je toe. De workshop duurt 2 uur en kost voor een groep van maximaal 10 personen 450 euro (inclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten) Iedere deelnemer krijgt een schetsboek, stiften en een handleiding mee naar huis (met een totale waarde van 15,75). Zo kun je thuis direct verder.

Doe je mee?

Heb jij het lef de stift op te pakken? Dan krijg je er gegarandeerd een superleuke, leerzame ochtend/middag/avond voor terug!

Workshop Iedereen kan tekenen

Geen locatie?

Heb je geen ruimte en wil je wel de workshop volgen? Klik dan hier.

 

* heb je elders in het land een ruimte en wil je dat ik de workshop bij jou kom geven? Dan ga ik graag met je in overleg over de mogelijkheden.