Was getekend

was getekend

 

Was getekend, Esther van der Linden kan veel voor je bedrijf (be)tekenen! 80% van de mensen is beelddenker en daar maak ik gebruik van. was getekend. wordt getekend  is getekend

Door te tekenen op de werkvloer zorg je ervoor dat medewerkers en klanten de boodschap sneller en beter begrijpen.

Hoe werkt dat? Was getekend

Als je wordt geboren, denk je in beelden. Een baby kent geen taal. Als je ouder wordt, leer je praten en ontdek je dat al die beelden een naam hebben. Zo leer je dat dat grote, groen met bruine ding een boom is. Hoor je het woord boom, dan weet je op een gegeven moment wat dat is. Je leert beeld en woord dus koppelen. En zo ga je dingen onthouden.

Ook op de werkvloer werkt dat fantastisch. Door woord en beeld samen te voegen zorgt Was getekend, Esther van der Linden ervoor dat mensen elkaar en de stof beter en sneller begrijpen. Zo kom je sneller tot de kern. Dat is de kracht van beeldtaal!

Ik wil meer weten, ik neem contact op.

Wat kan Was getekend, Esther van der Linden voor jouw bedrijf betekenen?

Praatplaten Was getekend

Praatplaten – naar aanleiding van de plaat presenteer je je verhaal aan medewerkers, collega’s en/of management. Omdat Was getekend, Esther van der Linden de plaat in goed overleg met jou gemaakt heeft, is de boodschap helder en duidelijk en wordt deze goed onthouden. Als je hem dan ook nog ophangt op een prominente plek of als achtergrond foto gebruikt op je computer, wordt men alle dagen opnieuw herinnert aan je verhaal!
Ja dat wil ik! Ik neem direct contact op.

Getekende animatie

Getekende animatie – de visie of missie van je bedrijf treffend in beeld? Je presentatie anders vormgeven? Of een product promoten of van een handleiding voorzien? Het kan allemaal met een handgetekende unieke animatie. De tekeningen ontstaan voor de ogen van de kijker. Zo houd je de aandacht vast, want wij, nieuwsgierige kijkers, kunnen niet anders dan blijven kijken.

Een voorbeeld van een getekende animatie vind je hier

Workshop

Workshop – wil jij de basis van het zakelijk tekenen leren. Dat kan, ook online! Heb je een groepje van 6 mensen bij elkaar, dan leer ik het je graag! Neem vrijblijvend contact op!

Unieke kaarten

Unieke handgetekende kaarten, speciaal voor jouw bedrijf!

Jij bent uniek en je bedrijf is dat ook!
Hoe mooi is het dan wanneer je dit ook uitstraalt in je persoonlijke boodschappen naar je klanten. Door unieke kaarten te versturen.
Geef jij graag persoonlijke aandacht aan je klanten of medewerkers? Verras ze dan met een handgetekende kaarten!
Voor elk moment kan ik een leuke kaart voor jou maken.
Meer weten?
Neem dan contact op!

hallo ik link je en dat doe ik nog een keer