Praatplaat

Praatplaat

Praatplaat, dat werkt!

Je hebt een geweldig projectplan. Of een mooie kaderbrief met de plannen voor het aankomende jaar. Of je wilt met je collega’s of met klanten het afgelopen jaar evalueren. Dat kan natuurlijk met een verslag van tig A4-tjes. Maar denk je echt dat dát gelezen gaat worden? Dat kan anders! Met een praatplaat!

Een praatplaat? Wat is dat?

Praatplaten gebruik je om effectief te communiceren. Hetgeen je wilt vertellen aan je collega’s of klanten, wordt in één tekening gevangen, dat leest een stuk fijner dan een stapel A4-tjes.

Terwijl je naast de praatplaat staat, vertel je je collega’s wat de plannen zijn. Daarna hang je hem op, bijvoorbeeld bij het koffiezetapparaat of je stelt het in als bureauscherm. Zo ziet iedereen de praatplaat iedere dag en blijft hetgeen je verteld hebt, paraat.

Hey… dat is handig! Dat wil ik ook. Ik neem contact op.

Voor wie is een praatplaat geschikt?

Praatplaten zijn geschikt voor medewerkers in grote en kleine bedrijven, gemeenten, overheids- en onderwijsinstellingen die:

  • Willen samenwerken
  • Kennis willen delen
  • Efficiënt willen communiceren
  • Creatief willen denken of creativiteit willen inzetten.

Dat klinkt interessant, maar ik wil dat wel eens zien. Voorbeelden van praatplaten vind je in mijn portfolio

Praatplaten, het kan op veel verschillende manieren

Een praatplaat wordt altijd in overleg met jou gemaakt. Wil je een grappige plaat? Of dat er bepaalde kleuren gebruikt worden? Je wilt een plaat die opvalt? Het kan allemaal. Het maken van praatplaten is echt maatwerk. Speciaal voor jou en je bedrijf ga ik aan de slag.
Dat wil ik, mijn bedrijf is uniek, dus dat past er precies bij. Ik neem contact op

Wil je eerst meer informatie. Dat kan natuurlijk ook. Je kunt vrijblijvend met mij in gesprek gaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Voel je welkom en neem contact op.