Mokken met een missie!

Mokken met een missie

Mokken met een missie, een briljant idee!

Hoeveel medewerkers in jouw bedrijf kennen de missie van het bedrijf?

De missie die je met veel aandacht en passie hebt ontwikkeld. Datgene waar jij, met je bedrijf, voor staat! Meestal zijn dat er maar een paar (als die er al zijn). Mokken met een missie brengt daar verandering in! Dat is interessant, ik wil meer weten.

Wie ben ik

Mijn naam is Esther van der Linden en ik ben zakelijk tekenaar. Voor bedrijven maak ik missies, visies, (project)plannen, kaderbrieven etc. visueel. Op die manier kan men in 1 oogopslag zien waar het over gaat. Deze tekening hang je op een prominente plek en zo blijft de informatie voor je medewerkers paraat.

Maar wat zijn dan: Mokken met een missie?

De missie van een bedrijf, die wordt best snel vergeten. Terwijl juist dát aangeeft waar jullie voor staan! En dat is belangrijk voor een bedrijf.

Om ervoor te zorgen dat jullie regelmatig aan de missie worden herinnerd, teken ik hem.

Daarna drukken we hem op een mok! Zo houden jullie dagelijks, bij de thee- of koffiepauze, de missie letterlijk in handen!

Zo wordt er regelmatig naar gekeken en over gepraat!

Dit is een fantastisch idee, dat wil ik ook. Ik neem contact op.

Dat is een goed idee!

Mokken met een missie, unieke mokken, speciaal voor jouw bedrijf gemaakt. Zodat de missie van je bedrijf op het netvlies van de medewerkers blijft. En daarnaast, als je klanten bij je bedrijf op bezoek komen, zien zij ook direct dat jullie de missie serieus nemen!

Wat gaat dat kosten, die mokken met een missie?

Dat is afhankelijk van wat je precies wilt. Na overleg breng ik vrijblijvend een offerte uit, die past bij jullie wensen. 

Ik verzorg, natuurlijk in overleg, alles voor jullie. Van het tekenen van de missie tot het uitzoeken van de geschikte mokken. Van de bestelling tot de levering van de mokken. 

Interessant en toch liever iets anders…

Vind je het idee van de mokken interessant, maar zie je liever bijvoorbeeld de spelregels of iets anders op de mok afgedrukt. Ook daarmee kan ik je helpen! Neem vrijblijvend contact op!