Limited edition kaarten

Limited edition kaarten

Deze limited edition kaarten zijn uniek!

Zo nu en dan maakt “Was getekend, Esther van der Linden” kaarten, die eenmalig worden gedrukt in een beperkte oplage. De onderwerpen zijn verschillend en geïnspireerd op gebeurtenissen die Esther meemaakt of omdat ze door iemand anders op een idee gebracht wordt.

Welke limited edition kaarten zijn er?

Esther maakte bijvoorbeeld kaarten over Drenthe. Een geslaagd kaart. Groeten uit Tuinesïe. Maar ook verschillende kerstkaarten. Sommige van deze limited edition kaarten zijn nog te koop!

De kaarten zijn beperkt verkrijgbaar. O.a. bij ToReCo, (de TIP) in Coevorden.

En daarnaast natuurlijk direct bij Esther via haar webwinkeltje, daar zie je ook of ze nog beschikbaar zijn. 

Onderstaand enkele voorbeelden van de kaarten. Ze zijn hand getekend en (tenzij anders vermeld) nog leverbaar.  Maar weet: Op = op!

Wat kosten ze?

Nu denk je misschien, zulke unieke limited edition kaarten, die zijn onbetaalbaar. Dat valt mee. Vanaf 2,95 kun je al zo’n gave kaart kopen. (exl eventuele verzendkosten) Heb je er al eentje in je bezit! Wie ga jij blij maken met zo’n unieke kaart?

En heb jij een leuk idee voor een kaart?

Deel het met Esther en wie weet gaat ze er mee aan de slag!

Unieke kaarten speciaal voor jouw bedrijf

Naast deze limited edition kaarten, maakt “Was getekend, Esther van der Linden” ook kaarten in opdracht. Deze kaarten laat je bijvoorbeeld speciaal voor je bedrijf maken of bij een bijzondere gebeurtenis.

Wil jij een kaart, speciaal voor je bedrijf?

Dat kan ik me voorstellen! Want jij bent uniek en je bedrijf is dat ook! Hoe mooi is het dan wanneer je dit ook uitstraalt in je persoonlijke boodschappen naar je klanten en/of je medewerkers. Door handgetekende kaarten te versturen. Het formaat en het aantal bepaal je dan natuurlijk zelf.

Wil je meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op.