Esther van der Linden

Esther van der Linden, zakelijk tekenaar.
Zakelijk tekenaar, Esther van der Linden. Tekeningen die werken voor je bedrijf!

Ken je dat? Belangrijke informatie die je deelt bij bijeenkomsten (presentaties, workshops, overleggen, events of brainstorms) verdwijnt voor je het weet. Iedereen gaat door met de orde van de dag. Dat is toch zonde van alle investeringen?

En dat kan anders! Door de informatie getekend in beeld te brengen!

Esther van der Linden, kan dat als de beste!

Esther van Was getekend, Esther van der Linden, zorgt ervoor dat de informatie in 1 oogopslag overgebracht wordt, door woord en beeld samen te brengen! Zo’n getekend verslag beland NIET onder in de la, die hang je op een mooie plaats in je bedrijf. Of je installeert hem als bureaublad op de computer, zodat iedereen dagelijks ziet, waar het ook alweer over ging.

Ik wil meer weten, ik neem contact op.

Wat kan Esther allemaal in beeld brengen

Missies, visies, (project)plannen, kaderbrieven, bedrijfsregels, jaarverslagen, evaluaties, presentaties, workshops, trainingen, overleggen, events, brainstorms enzovoort, enzovoort, enzovoort…

Neem vrijblijvend contact op om te overleggen wat allemaal mogelijk is.

Esther van der Linden, denkt met je mee

Esther denkt met je mee in mogelijkheden. Wat kan er wel? Wat is je doel? Hoe kan ze helpen om dat te bereiken. Ze is inspirerend en houd je scherp. Tijdens de gesprekken met Esther van der Linden vliegen de ideeën vaak zomaar over tafel.
https://wasgetekendesthervanderlinden.nl/contact/
Ja, ik wil graag iemand die met me meedenkt. Ik neem contact op.
https://wasgetekendesthervanderlinden.nl/contact/
hallo ik link je en dat doe ik nog een keer 
Ik moet 300 woorden hebben maar die heb ik nog niet, dus typ ik hier nog maar wat in het wit, zodat google denkt dat ik wel zoveel woorden heb, terwijl dat niet zo is. Fijn dat dit kan zo, toch? waarom is er nu een witruimte hieronder