Workshop

Heb jij het lef de stift op te pakken om een beeldend verslag te maken? Leer het visueel alfabet en durf te tekenen! We gaan een dagdeel met elkaar aan de slag. Ik werk met kleine groepjes zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

In deze workshop leer je:

  • de basis van beeldend notuleren.
  • Op een eenvoudige manier te tekenen.
  • Hoe je dit in kan zetten om verslagen te maken.

Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom voor een workshop. In-company, op maat, met vrienden, vriendinnen, het maakt niet uit. Heb jij een groep van minimaal 6 personen, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Digitaal spaarvarken – uitgestelde workshop


1% van de netto-opbrengst van de workshop gaat in een digitaal spaarvarken. Dit geld is voor een zogenaamde “uitgestelde workshop”. Deze geef ik cadeau aan iemand die, om financiële redenen, anders niet mee kan doen.

Wil jij ook iets doneren in het spaarvarken? Dat vind ik superfijn! Maak een extra bedrag over op mijn rekening, dan zorg ik ervoor dat het in het spaarvarken terecht komt.

Wil jij gebruik maken van de uitgestelde workshop? Leuk! Je bent van harte welkom! Check het bedrag in het spaarvarken en ontdek of het al vol genoeg zit. Je mag je ook alvast aanmelden, dan houden we het samen in de gaten! Uiteraard blijf je anoniem!

Op dit moment zit er 7 euro in het spaarvarken!

Geïnteresseerd? Neem direct contact op.