Kleurplaat Coevorden

Kleurwedstrijd Coevorden  Kleurplaat voor iedereen!

In de gemeente Coevorden is van alles te doen. Voor inwoners en voor toeristen. Zo vind je in Coevorden bijvoorbeeld ganzen Geesje en Het kasteel. Verder kun je op verschillende plekken in deze gemeente mooie fietstochten maken of heerlijk wandelen.

Cultuur en natuur wisselen elkaar af. En het aanbod is heel divers. Ga je de ene dag de historie in door Hunebedden te bezoeken, kun je de dag erna Maya de Bij en al haar vrienden bezoeken in Plopsaland of gaan waterskieen bij Ermerstrand.

Kleur jij deze kleurplaat tot de mooiste van allemaal?

Wil je een dagje lekker thuisblijven, dan is daar deze kleurplaat die er heel graag gekleurd op wil staan! Je bent nooit te oud om te kleuren, dus iedereen kan meedoen! Zoek je mooiste kleurpotloden, verf of krijt op en ga aan de slag!! Wil je liever digitaal kleuren? Ook dat kan, je kunt hem hier als PNG downloaden (Let op! Je moet hem voor de wedstrijd wel uitgeprint inleveren!).

Wil jij met je kleurplaat een prijsje winnen?? 

Let op, de inleverdatum is voorbij!
Lever hem dan in voor 1 juni 2022.
Dit kan bij de verschillende TIPs in de gemeente Coevorden,
Opsturen mag ook: Toreco t.a.v. jury kleurplaat, Haven 4, 7741 JV Coevorden

Wat er te winnen valt… dat houden we nog even geheim 🙂

*deze kleurplaat is huis-aan-huis bezorgd in de krant: Ontdek Coevorden, streek vol verhalen
*de kleurplaat is ook op te halen bij de verschillende TIP’s in de gemeente Coevorden (krantenpapier kleurt niet met alle materialen even goed)
*over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
*wil je je kleurplaat heel graag (ook) zelf houden? Maak dan een kopie of een foto.

De tekenaar Esther van der Linden

Ik ben zakelijk tekenaar. Ik vertaal missies, visies, project- en jaarplannen, evaluaties, verkiezingsprogramma’s, regels etc. naar unieke tekeningen. Tekeningen met inhoud dus! Zodat het beter blijft hangen en men vlot tot de kern komt.

En heel soms…, maak ik een kleurplaat, zoals deze 😉 

Heel veel plezier met inkleuren!